Καλώς ήρθατε

Εργατικοί και φιλοπρόοδοι (οι κάτοικοι του χωριού), αντικατέστησαν όλες τις παλιές κατοικίες με νέα σύγχρονα σπίτια. Κατασκεύασαν δρόμους και υδραγωγεία.... Περισσότερα...

Αντί Προλόγου

Η Λευκόβρυση είναι από τα ωραιότερα προάστια της Κοζάνης από την οποία απέχει 3 χιλιόμετρα. Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 660 μέτρων στον επαρχιακό δρόμο Κοζάνης – Αιανής.... Περισσότερα...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

xatzis

         hairmode

eletheriadis

ikteo

semertzidis

polideukis

theodoridis

siggiridi

zimpas

elite

 

 

samsonidou

savidis

sokolata

xaralampidis

nitsasnikos

         

fix logo

deja vu

 

aroma

 

flash

kozangr

 

 

Πρωτοβουλία Προσφυγικών Σωματείων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

  • PDF
  • 14940 αναγνώσεις

Powered by PascM.NET
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της Π.Ο.Ε. στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, μία εκ των κορυφαίων εκδηλώσεων της ομοσπονδίας που θα προσελκύσει συλλόγους, χορευτές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα στη Δυτική Μακεδονία.

Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης γιορτής για την ποντιακή νεολαία, τα προσφυγικά σωματεία του της περιφέρειας μας και μέλη της Π.Ο.Ε. έλαβαν την πρωτοβουλία, απουσία άλλης προγραμματισμένης εκδήλωσης από την ομοσπονδία, να συνδιοργανώσουν μια μουσική βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό με την αμισθί συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών της ποντιακής μουσικής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 22:30, στο κέντρο BORA - BORA στην Κοζάνη (7ο χλμ Κοζάνης - Πτολεμαΐδας). Η τιμή εισόδου ορίζεται στο συμβολικό ποσό των 5,00 € και το σύνολο των εσόδων από την εκδήλωση θα διατεθούν στο σύνολο τους για τη στήριξη των ειδικών εργαστηρίων ΑμΕΑ στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα.

Είναι μια συμβολική πράξη κοινωνικής ευαισθησίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και ταυτόχρονα μια ευκαιρία να δείξουμε πνεύμα φιλοξενίας στους επισκέπτες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ αλλά και να προσφέρουμε μερικές στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας στους γονείς και τα παιδιά ΑμΕΑ.

Σε αυτή την πρωτοβουλία, και αναγνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία για τα θέματα των νέων ανθρώπων και ειδικότερα των ΑμεΑ, πιστεύουμε ότι θα σταθείτε αρωγός και συμπαραστάτης.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2010 23:32

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση