Εκμάθηση της Ποντιακής διαλέκτου

  • PDF
  • 3232 αναγνώσεις

Powered by PascM.NET

alt

Εκμάθηση της Ποντιακής διαλέκτου στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Koζάνης. Πρόκειται να υλοποιηθεί στο Δήμο, Δωρεάν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Τοπικής Εμβέλειας με στόχο την Εκμάθηση Ποντιακής Διαλέκτου διάρκειας 150 ωρών. Το πρόγραμμα δύναται να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσ

ης, ηλικίας και μόρφωσης και εργασιακής κατάστασης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου. Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο: ΚΔΒΜ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 13 (πλησίον του Νοσοκομείου)

Τηλ. 2461039188 *ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00 ΕΩΣ 14:00 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΕΤΑΡΤΗ 16:30ΕΩΣ 18:30*

*ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01/10/2014*

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Πηγή: fb Εκπαιδευτικού Παναγιώτη Στεφανίδη

 

alt

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 28 Σεπτέμβριος 2014 21:04

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση