Καλώς ήρθατε

Εργατικοί και φιλοπρόοδοι (οι κάτοικοι του χωριού), αντικατέστησαν όλες τις παλιές κατοικίες με νέα σύγχρονα σπίτια. Κατασκεύασαν δρόμους και υδραγωγεία.... Περισσότερα...

Αντί Προλόγου

Η Λευκόβρυση είναι από τα ωραιότερα προάστια της Κοζάνης από την οποία απέχει 3 χιλιόμετρα. Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 660 μέτρων στον επαρχιακό δρόμο Κοζάνης – Αιανής.... Περισσότερα...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

xatzis

         hairmode

eletheriadis

ikteo

semertzidis

polideukis

theodoridis

siggiridi

zimpas

elite

 

 

samsonidou

savidis

sokolata

xaralampidis

nitsasnikos

         

fix logo

deja vu

 

aroma

 

flash

kozangr

 

 

9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

  • PDF
  • 2256 αναγνώσεις

Powered by PascM.NET

thumb_lampadidromiaΟ Ιστορικός Λαογραφικός Σύλλογος Λευκόβρυσης "Διγενής Ακρίτας", το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α την διοργανώνει, με σκοπό την προώθηση, σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, της Δωρεάς αιμοπεταλίων, Αρχέγονων Αιμοποιητικών κυττάρων(Μυελού των οστών), Ομφάλιου Αίματος(Βλαστοκυττάρων) και της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών Σώματος, ως τα βασικότερα στοιχεία πολιτιστικής και κοινωνικής ταυτότητας του τόπου μας.

Η αφή της "Φλόγας της Αγάπης" πραγματοποιήθηκε στις 27 Αυγούστου 2011 ΄στα Σέρβια Κοζάνης, εκεί δηλαδή που τερμάτισε πέρυσι, σηματοδωτόντας την έναρξη της 24ης Αμφικτιονίας, θα περάσει απο όλους τους νομούς της χώρας και θα καταλήξει στις 31 Οκτωμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

pict0008

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 18:03