Καλώς ήρθατε

Εργατικοί και φιλοπρόοδοι (οι κάτοικοι του χωριού), αντικατέστησαν όλες τις παλιές κατοικίες με νέα σύγχρονα σπίτια. Κατασκεύασαν δρόμους και υδραγωγεία.... Περισσότερα...

Αντί Προλόγου

Η Λευκόβρυση είναι από τα ωραιότερα προάστια της Κοζάνης από την οποία απέχει 3 χιλιόμετρα. Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 660 μέτρων στον επαρχιακό δρόμο Κοζάνης – Αιανής.... Περισσότερα...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

xatzis

         hairmode

eletheriadis

ikteo

semertzidis

polideukis

theodoridis

siggiridi

zimpas

elite

 

 

samsonidou

savidis

sokolata

xaralampidis

nitsasnikos

         

fix logo

deja vu

 

aroma

 

flash

kozangr

 

 

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αγίας Μαρίνας 2011

  • PDF
  • 2514 αναγνώσεις

Powered by PascM.NET

afisa2011bΟ Ιστορικός Λαογραφικός Σύλλογος Λευκόβρυσης "Διγενής Ακρίτας" σας προσκαλεί στις πολιτιστικές Εκδηλώσεις της Αγίας Μαρίνας 2011.

Σας περιμένουμε για ένα τετραήμερο εκδηλώσεων (14 Ιουλίου εώς 17 Ιουλίου) με πολύ μουσική , χορό, ξεφάντωμα και θέατρο...........

Στο πρώτο μας ραντεβού την Πέμπτη 14 Ιουλίου, 9.30μ.μ. σας περιμένουμε στην κεντρική πλατεία του χωριού στο αφιέρωμα "Μεγάλα τραγούδια σε στίχους του ποιητή Νίκου Γκάτσου".

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου , 10.00μ.μ.  στον υπαίθριο πολυχώρο εκδηλώσεων θα σας παρουσιάσουμε δημοτικά χορευτικά και θα χορέψουμε με την ορχήστρα του Κογκίδη Θύμιο.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου, 10.00μ.μ. ανανεώνουμε το ραντεβού μας στον υπαίθριο πολυχώρο, με παρουσίαση ποντιακών χορευτικών και ποντιακό ξεφάντωμα με τον Κουρτίδη Γιάννη.

Και την Κυριακή 17 Ιουλίου, 9.30μ.μ. κλείνουμε τις εκδηλώσεις μας, με την θεατρική ομάδα του συλλόγου μας και το θεατρικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά "Το όνειρο του σκιάχτρου".

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αγίας Μαρίνας 2011
Είστε όλοι καλεσμένοι

Με τιμή το Δ.Σ

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 18:05